NOKA DIETEN

NOKA är en så kallad LCD (Low calorie Diet) produkt och som godkänd LCD produkt ett accepterat och sunt alternativ för trygg och bestående viktminskning. Dessa klassas enligt Livsmedelsverkets Författningssamling (SLVFS 1997:30) som fullvärdiga ersättare för mat.

Energi för hela dagen

Bränner fett och bibehåller muskelmassa

Stor variation av goda smaker. Milkshakes & Varmrätter

Dessutom är det en väldigt god smak på NOKA. Oavsett om du väljer milkshakes med smakerna vanilj, jordgubb, choklad ,blåbär, cappucino eller caramel. Variera dina måltider med våra varma rätter Noka pasta carbonara eller Noka risotto. Som du märker är variationen stor med NOKA. Det gör att du inte tröttnar på smakerna och ger dig den variation du behöver under viktminskningen.

 

NOKA fungerar utmärkt om du är laktosintolerant eller mjölkallergiker, byt bara ut mjölken mot laktosfri mjölk/havremjölk/sojamjölk.

Beställ NOKA här

NOKA har en unik och hyperpotent sammansättning av alla essentiella vitaminer, mineraler och spårämne, fiber (lösliga och olösliga), och de essentiella fettsyrorna, omega 3 och 6. Dessutom och inte minst; du får en balanserad och riktig tillförsel av de energigivande näringsämnena; protein (aminosyror), kolhydrater och fett. Med NOKA är du därför garanterad det du behöver för att leva ett aktivt liv! NOKA tillåter full fysisk aktivitet under viktminsknings perioden.

NOKA är en vettigare form av viktminskning tack vare att den gör att du bibehåller sunda energinivåer och bränner fett istället för att bryta ned muskler. Med NOKA är energiintaget absolut korrekt, något gör att du snabbt tappar kilon utan att tappa av muskelmassa.

Fråga viktcoachen

Näringsinnehåll

Här kan du se vad som finns i NOKA Milkshake Diet.

Vad tycker andra som har provat NOKA dieten?

Madeleine

" - Jag kan dricka hur mycket som helst av jordgubb & blåbärs shaken. Framförallt gillar jag mättnaden, man klarar sig i timmar utan att känna det minsta sug eller hunger.

Jag blandar i lite mindre pulver i varje shake och så blir den alldeles perfekt till mig. Och till sist, det fungerar verkligen - jag har gått ner i vikt på ett snabbt och behagligt sätt. Noka är numera en del av mitt nya och hälsosammare liv! "

Silje

NOKA dieten blev kickstarten till Siljes nya smala liv. När hon började med Noka rasade kilona av henne, på 1 år hade hon nått sin drömvikt.

 

"Det var både lätt och så smakade det gott med Noka

dieten" - säger Silje med ett leende.

Elin

"Efter två veckors kombinerad kur med NOKA så minskade jag inte bara ett antal kg i vikt, utan även  sammanlagt 20cm från min kropp, mätt på olika ställen. Under dessa två veckor kändes det inte direkt jobbigt som det kan göra med andra shaker, jag var inte direkt hungrig, mer än strax innan det var dags att äta igen! NOKA smakar bra som den är, men det är helt super att man kan piffa till den med bär, frukt, byta ut mjölken mot vatten, kvarg, det är lätt att kunna variera sina shaker, vilket gör att man inte tröttnar. NOKA är helt klart en del i min vardag och kommer följa med mig hela resan till

min målvikt, men jag anser inte att jag bantar, med NOKA tar jag hand om min kropp!"

Hitta din närmsta återforsäljare eller beställ noka online.

Kontakta Noka

Viktcoach

Beställ online

Sociala medier

Baltex Health & Beauty AB

Engelbreksgatan 10,

211 33 Malmö.
040-23 82 37
info@noka.se

 

Är du osäker på vilken metod som passar bäst för din viktminskning?

Ställ din fråga direkt till viktcoachen eller bläddra bland vanliga frågor och svar.

Du kan med fördel beställa NOKA direkt från vår webbshop eller hos någon utav våra återförsäljare.